Η Δάφνη Δαφνίου υποδέχεται αύριο στο Χαϊδάρι (4/1, 17:00) τον Απόλλωνα Πατρών, στο πρώτο ματς του 2020. Ο Πάνος Φιλιππάκος, ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής μας ομάδας, έστειλε τις ευχές του μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας του Χαϊδαρίου, μίλησε για το τέλος του 2019, τον αυριανό δύσκολο αντίπαλο, την προσωπική του απόδοση, αλλά και για το «project» του νεανικού ρόστερ.

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, αγάπη και επιτυχίες!» ευχήθηκε ο Πάνος Φιλιππάκος.

Ο ταλαντούχος πάουερ φόργουορντ δήλωσε στη συνέχεια: «Η τελευταία νίκη του 2019 είχε διπλή σημασία για εμάς γιατί κλείσαμε το έτος θετικά, μέσα σε μια δύσκολη παραδοσιακά έδρα, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες είχαν μεγάλη ανάγκη τη νίκη! Γενικότερα είμαστε ικανοποιημένοι απο το ρεκόρ μας, αλλά όποιος πραγματικά βλέπει τις δυνατότητες αυτής της ομάδας δεν μπορεί παρά να φιλοδοξεί και για το κάτι παραπάνω».

Σχολιάζοντας την πρώτη αναμέτρηση του έτους, τόνισε: «Σειρά έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μια ομάδα με καλή ψυχολογία και ρόλους και ποιοτικά παιδιά στο ρόστερ της. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, όπως ο Τσάμης. Άρα καταλαβαίνουμε πως πρέπει να εμφανιστούμε σκληροί και αποφασισμένοι, ακολουθώντας το πλάνο των προπονητών μας, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, επεσήμανε: «Από την αρχή ήξερα οτι έρχομαι εδώ για να είμαι μπροστά και να δίνω το 100% που έχω για την ομάδα! Ξέραμε, επίσης, οτι και οι πιο νέοι παίκτες μας έχουν ικανότητα και χαρακτήρα για να κάνουν το βήμα παραπάνω και να είναι βασικοί παράγοντες στην επιτυχία και την απόδοση της ομάδας. Κλείνοντας, πιστεύω οτι όταν πλησιάζουμε τον καλό μας εαυτό και είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Σχετικά άρθρα