Πηγές από την Τουρκία, αναφέρουν ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει στα χέρια του προτάσεις από τις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας (Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε), τη μία εκ των οποίων εξετάζει πολύ σοβαρά και φέρεται να είναι διετούς διάρκειας.

Το θέμα ενδεχομένως να είναι ακόμη πιο προχωρημένο και ίσως με την προοπτική της αποχώρησης του 28χρονου διεθνούς φόργουορντ να σχετίζεται και η αιφνιδιαστική συμφωνία με τον Άντριου Άντριους, σε συνδυασμό με την προσθήκη του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος μπορεί να καλύψει μέχρι και τη θέση «3».

Όπως και να έχει, η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να συμβεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες και κάτι παραπάνω!

Η προθεσμία για την τελική του απόφαση εκπνέει στις 15 Ιουλίου και το buy out του αρχηγού των «πρασίνων» ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία επί της ουσίας δυσκολεύει το «τριφύλλι» κυρίως στο θέμα των γηγενών αθλητών, καθώς σε περίπτωση που ο Παπαπέτρου φύγει, θα εξοικονομηθεί το 1.000.000 ευρώ του συμβολαίου του και θα προστεθούν ακόμα 400.000 ευρώ που είναι η ρήτρα του.

Με αυτά τα χρήματα λοιπόν οι «πράσινοι» θα μπορούν να βγουν στην αγορά και να βρουν έναν πιο προικισμένο επιθετικά παίκτη ο οποίος θα κάνει τη διαφορά.

Σχετικά άρθρα