Μιλώντας στο «Deuce & Mo: A Sacramento Kings & NBA pod», ο Ντ’ Άαρον Φοξ δήλωσε βέβαιος ότι ο Σάσα Βεζένκοφ θα δέσει αμέσως με την ομάδα.

«Έχει πολύ γρήγορη εκτέλεση. Είναι δουλευταράς. Είναι σαν τους παίκτες που είχαμε ήδη στην ομάδα. Έξυπνους παίκτες που ξέρουν να παίζουν μπάσκετ. Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες» ανέφερε αρχικά ο ηγέτης των Κινγκς συνέχισε:

«Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει να παίζει μπάσκετ. Αυτό θέλουμε και αυτό χρειαζόμαστε ως ομάδα. Προσθέσαμε ένα ακόμα όπλο. Θα ανοίγει περισσότερο το παρκέ. Ξέρουμε ότι αμυντικά θα πρέπει να είμαστε καλύτερη ως ομάδα. Το ξέρει κι εκείνος.

Πιστεύω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Δεν μπορεί όλοι είναι απίστευτοι αμυντικοί, αλλά αν είσαι έξυπνος, η ομάδα συνολικά θα είναι καλή στην άμυνα.

Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά».

Σχετικά άρθρα