Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Ρέαλ στο ΣΕΦ (79-69) με 10 πόντους (2/6 δίποντα, 2/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ) και μετά το τέλος του ματς δήλωσε τα εξής:

«Είχαμε θέληση, μαχητικότητα, πνεύμα νικητή και ο κόσμος μας έσπρωξε. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, μείναμε ενωμένοι και τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».

Για τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ (15): «Παίζει μεγάλο ρόλο όταν έχει πολλές δεύτερες ευκαιρίες. Έχουμε την ποιότητα και το ρόστερ για να κυριαρχούμε στα ριμπάουντ».

Για την άμυνα της ομάδας: «Δεν έχουμε παίξει καλά ως τώρα, όχι τόσο δυνατά. Δεν διεκδικούσαμε τις μπάλες, θέλουμε να βγαίνουμε και να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα. Η συγκέντρωσή μας ήταν εκεί, να μπούμε με αποφασιστικότητα, να παλέψουμε και να νικήσουμε, άσχετα με το αποτέλεσμα».

Και πρόσθεσε: «Η κυκλοφορία της μπάλας μας δίνει ευκαιρίες. Παίρνω πάντα αυτό που μου δίνει η άμυνα, πρέπει να ξέρεις πότε να κάνεις ένα βήμα μπροστά ή πίσω, θέλω να υποστηρίξω το σύστημα του Ολυμπιακού».

Σχετικά άρθρα