Με μια ομάδα λιγότερη θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς όπως έγινε γνωστό και επίσημα, ο Αίαντας Αυλίδας αποσύρεται λόγω οικονομικών δυσκολιών, αλλά και αγωνιστικών προβλημάτων, έχοντας ενημερώσει ήδη σχετικά και την ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση:

“Γνωρίζοντας εξαρχής τη δυσκολία του εγχειρήματος, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έπρεπε να απαντήσουμε στην πρόσκληση- πρόκληση της ΕΟΚ, για την συμμετοχή μας στη Γ’ Εθνική, πήραμε την απόφαση να απαντήσουμε θετικά. Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα ότι ήταν μια ιστορική στιγμή για την περιοχή μας και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναβαθμίσουμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, να δώσουμε την δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας να εξελιχθούν μέσα από τη διαδικασία και σε όλους τους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλότερου επιπέδου.
Δυστυχώς όμως, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την αρχή της προετοιμασίας καθώς και τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή του αντρικού μας τμήματος, που ξεκίνησε από τη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ και έφτασε στη Γ’ Εθνική χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που αντιλήφθηκαν τη δυσκολία αυτής της προσπάθειας και μας στήριξαν έμπρακτα από την πρώτη στιγμή, δεν μπορούμε όμως να κάνουμε το ίδιο γι αυτούς που έλαμψαν δια της απουσίας τους και έμειναν στις υποσχέσεις.
Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις υπόλοιπες ομάδες στην επίτευξη των στόχων τους και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Αίαντα Αυλίδας”

Σχετικά άρθρα