Το όνομά της; Γέλενα Γένσεν. Το επάγγελμα της ηθοποιού (ας το πούμε έτσι) την κέρδισε από πολύ μικρή και ήδη το βιογραφικό της περιλαμβάνει σχεδόν 60 ταινίες και μερικές… εκατοντάδες ιντερνετικές σκηνές στο προσωπικό της σάιτ, το οποίο καθημερινά επισκέπτονται αμέτρητοι φίλοι των Λος Άντζελες Λέικερς και όχι μόνο.

Ε, δε θέλει και πολλές εξηγήσεις γιατί συμβαίνει αυτό, αφού μιλάμε για μια διάσημη πορνοστάρ, γέννημα-θρέμμα Καλιφορνέζα και φανατική οπαδός των «λιμνάνθρωπων»!

Κάθε φορά που το κορίτσι δεν έχει… δουλειές, παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες του ΛεΜπρόν Τζέιμς και της παρέας του και… φορτώνει τις μπαταρίες της, ώστε να αποδώσει στις σκηνές όπου πρωταγωνιστεί, κάτι που ομολογουμένως κάνει με επιτυχία.

Jelena-Jensen-25-1 – FraudsWatch.com

Όχι, μην έχετε καμία αμφιβολία! Τα βραβεία της Γέλενα Γένσεν μιλούν από μόνα τους: «Web Babe of the Year» το 2010 και «Best Porn Star Website» το 2013 είναι δύο τίτλοι αξίοι αναφοράς και σεβασμού στο υποκριτικό ταλέντο της πληθωρικής Αμερικανίδας, η οποία ανέβαζε στα ύψη τη θερμοκρασία στις εξέδρες της έδρας των Λέικερς κάθε φορά που το επισκέπτεται. Και εις ανώτερα!

Σχετικά άρθρα