Την οργή των φιλάθλων του Άρη προκάλεσε η «έκρηξη» του Μπρεντ Πέτγουεϊ στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Ο Αμερικανός είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση, με τους οργανωμένους να ζητούν τη λύση του συμβολαίου του.

Ο ίδιος ο Πέτγουεϊ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας ότι δεν τα έβαλε με τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά με έναν συγκεκριμένο που έβριζε τη μητέρα του.

Αναλυτικά η εξήγησή του στο Facebook: «Είναι άσχημο να πρέπει να εξηγήσω αυτή την πράξη, αλλά δεν τα έβαλα με την πλευρά των φιλάθλων του Άρη. Όλοι όσοι είναι στο μπάσκετ ξέρουν ότι πάντα δείχνω σεβασμό στους φιλάθλους των ομάδων. Υπήρχε ένας άνθρωπος που έβριζε τη μητέρα μου επανειλημμένα και δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μου, ακόμα κι αν είναι σε αγώνα μπάσκετ.

Κανένας άνδρας ή γυναίκα θα έμενε ήσυχος σε μια τέτοια κατάσταση, όταν κάποιος βρίζει τη μητέρα σου ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς σου. Αν είμαι λάθος που τρελάθηκα με αυτό, τότε θα είμαι λάθος 100% πάντα, γιατί αυτό δεν είναι εντάξει. Βρίσε με που μπορώ να παίξω στον τρόπο που εσύ περιμένεις, αλλά ο πατέρας, η μητέρα και η οικογένεια είναι εκτός μπάσκετ, είναι μια προσωπική επίθεση και δεν είναι εντάξει αυτό.

Αν δεν συμφωνείς με αυτό, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε να κάνει με τους υπόλοιπους φιλάθλους. Τον είδα, άκουσα τι έλεγε και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Συγγνώμη που φάνηκε ότι επιτίθεμαι στους φιλάθλους μας, αλλά όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι ποτέ δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα εξάλλου με επίσημη ενημέρωση το πρωί της Δευτέρας (4/12), ο Πέτγουεϊ δεν θα μπει στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες, σε αντίθεση με τον Λευτέρη Μποχωρίδη που ανήκει ξανά επίσημα στο δυναμικό του Άρη.

Σχετικά άρθρα