Αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα και οδήγησαν στη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, έκανε ο Βαγγέλης Ιωάννου από το μικρόφωνο της ΕΡΑ Σπορ.

«Για τους περισσότερους φάνηκε έκπληξη πρώτου μεγέθους. Και για εμάς, είναι η αλήθεια. Διότι δεν δίναμε ούτε μια πιθανότητα στο 1 δισεκατομμύριο να γίνει αυτή η μεταγραφή. Την Πέμπτη το μεσημέρι ο Σλούκας περίμενε έστω ένα τηλεφώνημα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να συζητήσουν για το αν μπορούν να βρουν κάποια κοινή συνισταμένη στο μπασκετικό θέμα που τους χωρίζει, στο ρόλο δηλαδή που ήθελε να έχει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που δεν έγινε εκείνο το τηλεφώνημα, δεν υπήρξε καμία επαφή, ο Σλούκας απέρριψε την πρόταση που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη το βράδυ είχε ζητήσει από τον παίκτη να απαντήσει μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης. Από εκείνη την ώρα και μετά άρχισε να σκέφτεται και την πρόταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος του είχε χτυπήσει την πόρτα δύο και τρεις φορές μέχρι τότε.

Δεν απαντούσε επειδή έλεγε σε όλους ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρώσει τη συζήτηση με τον Ολυμπιακό και μετά να κοιτάξει τις προτάσεις που θα έχει από τις άλλες ομάδες» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σχετικά άρθρα