Ο Νίκος Παππάς σχολίασε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την απομάκρυνση του Ράντονιτς και τόνισε πως ο ίδιος θα είναι έτοιμος να συνεισφέρει στους τελικούς, ενώ παραδέχθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδηθεί το Πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έπρεπε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, ήταν αγγαρεία και για τις δύο ομάδες. Αν απομονώσουμε το αγωνιστικό πήραμε τη νίκη και τώρα έχουμε μπροστά μας διαβολοβδομάδα».

Για την εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα: «Η εικόνα είναι αναμφισβήτητη. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι έχουμε επιστρέψει σε μια κανονικότητα, ένα επαγγελματικό πλάνο μια εικόνα πρωταθλητισμού. Από την απόλυτη αναρχία να μπεις σε μια κανονικότητα θέλει δρόμο.

Ο προηγούμενος προπονητής είχε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που ίσως να μην ταίριαζε. Ο κάθε προπονητής έχει μια πορεία και η φιλοσοφία του ίσως να μην ταίριαξε με τα Παναθηναϊκά στάνταρ».

Για το τι βλέπει στον Παναθηναϊκό με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο: «Αυτό που βλέπω με ικανοποιεί κινούμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι δύσκολο το έργο του. Και ο συγκεκριμένος προπονητής είναι δουλευταράς και έχει όρεξη. Η εικόνα έχει βελτιωθεί. Ελπίζουμε να βελτιωθεί και το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του στο παρκέ: «Είναι λίγο αμήχανο για μένα να μιλάς σε μένα για πάσες. Έχασα και κάποια ελεύθερα σουτ. Εγώ είμαι εδώ θέλω να βοηθήσω, θέλω να παίξω. Ο στόχος είναι το Πρωτάθλημα και θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει».

Για τον στόχο της σεζόν: «Να μην κρυβόμαστε, για να κερδίσεις το Πρωτάθλημα από τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό, τον πολύ καλά δουλεμένο, στα χαρτιά είναι πολύ δύσκολο. Παναθηναϊκός είμαστε και την ώρα των τελικών πολλά πράγματα αλλάζουν. Γι’ αυτό θα ετοιμαστώ κι εγώ να δώσω αυτή την ενέργεια».

Σχετικά άρθρα