Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια από την ίδρυσή της (Ιούνιος 2017), η ομάδα της Αγριάς (μετεξέλιξη της Μεταμόρφωσης Βόλου) κατάφερε να βρεθεί από το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ σε εθνική κατηγορία!

Ο θεσσαλικός σύλλογος αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με χαρά ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί με σχετικό έγγραφο που απέστειλε η #ΕΟΚ στο σύλλογο μας να συμμετέχουμε την ερχόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αν και η πρόσκληση έγινε αργά (10 Αυγούστου) το Δ.Σ έκρινε ότι είναι ευκαιρία η ομάδα μας να κάνει το άλμα στην επόμενη κατηγορία.

Στα 4 χρόνια της ύπαρξη της ομάδας μας μέλημα μας ήταν πάντα να πρωταγωνιστούμε στα όρια του δυνατού αλλά ταυτόχρονα να εκπέμπουμε και μια οικονομική υγεία χωρίςνα κάνουμε πράγματα που θα μας μετέτρεπαν σε μια ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ που γρήγορα θα έσβηνε!!!!

Με αυτές τις αρχές θα πορευτούμε και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ!!!! Ζητούμε την στήριξη των φιλάθλων και της πόλης μας που τη χρειαζόμαστε πλέον περισσότερο από ποτέ και είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα ανταποκριθούν σε αυτό το ιστορικό κάλεσμα!!!!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ημέρα άλλωστε μόνο ως ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί για την ομάδα μας και την πόλη της ΑΓΡΙΑΣ!!!!!
Έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για όλο αυτό που έχουμε μπροστά μας αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε πάντα με ΗΘΟΣ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!
Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι….!!!!».

Σχετικά άρθρα