Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε πλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στο σουτ του Μπέικον στο τέλος.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο «Sportal»:

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού: «Είχαμε πλάνο για το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είχε παίξει πριν από 48 ώρες για αυτό και θέλαμε να τους πιέσουμε αρκετά όλους τους παίκτες ώστε να τους φθάσουμε να είναι κουρασμένοι προς το τέλος του παιχνιδιού. Μας βγήκε το πλάνο. το προετοιμάσαμε πολύ καλά και ήμασταν συγκεντρωμένοι φθάνοντας σε μία τεράστια νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο. Εμείς δεν βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση στο ελληνικό Πρωτάθλημα και θέλαμε μία νίκη εκτός προγράμματος και συνεχίζουμε».

Για τις πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα: «Παίζαμε εντός έδρας, ο κόσμος μας στήριξε για ένα ακόμη παιχνίδι. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για μας. Μας βοήθησε και μας έδωσε ενέργεια. Ήμασταν και ελλιπείς καθώς λείπανε δύο βασικοί μας παίκτες. Παίξαμε σαν ομάδα, σαν ένα και τους ευχαριστούμε που ήρθανε».

Για το σουτ του Μπέικον στο τέλος: «Εγώ το είδα μέσα να ξέρεις. Έπαιξε εξαιρετικά σήμερα. Έβαλε πολύ δύσκολα σουτ. Για μέσα το έβλεπα. Πάλι καλά, δεν μπήκε και καταφέραμε να φθάσουμε στη νίκη μας».

Σχετικά άρθρα