Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στην εκπομπή των Τόλη Κοτζιά και Μάνου Ζερβάκη στο ΣΠΟΡ FM και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις προοπτικές που υπάρχουν στον Χολαργό για το μέλλον και στους κανονισμούς που κάνουν ζημιά στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ του Χολαργού: «Δεν ξέρω τι σκέφτονται στον Χολαργό και αν θα βρίσκομαι εδώ του χρόνου, χρειάζεται ένα μεγάλο μπάτζετ για τη νέα σεζόν στην ομάδα και δεν ξέρω αν μπορούν να το καλύψουν».

«Υπάρχει όραμα και προοπτική στον Χολαργό, δεν ξέρω τι πρόγραμμα έχουν, έχουν μπει οι βάσεις, εξαρτάται τι θέλει και ο καθένας».

«Παίζουμε καλό μπάσκετ, έρχεται κόσμος στο γήπεδο και διασκεδάζει, υπάρχουν ωραία πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ, βγαίνουν συνεχώς νέοι Έλληνες παίκτες. Στο εξωτερικό, υπάρχει η νοοτροπία να φέρνουν ξένους παίκτες ή θέλουν να γίνουν όλοι αστέρια».

«Έρχεται ιστορική στιγμή για την Basket League με την επιστροφή του Ιωνικού Νικαίας και του Ηρακλή, πρέπει οι ιθύνοντες των ομάδων να κοιτάξουν πως θα φτιάχνουν έναν κορμό κάθε χρόνο».

«Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες διαιτητές που παίζουν καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στα ξένα πρωταθλήματα. Να βγει ένα γκρουπ Ελλήνων διαιτητών για τα μεγάλα ντέρμπι για να μην αναγκαστούν να έρχονται ξένοι διαιτητές και να κινδυνεύει ο Ολυμπιακός να υποβιβαστεί με μία πιθανή τιμωρία αν δεν κατέβει την Κυριακή».

«Βλάπτει το ελληνικό πρωτάθλημα το γεγονός πως κάποιος Έλληνας παίκτης δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη ελληνική ομάδα στο μέσο της σεζόν».

Σχετικά άρθρα