Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Γκάλη, στην περίοδο που ήταν συμπαίκτες στον Άρη, αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση τους, που δεν κατέληξε ποτέ σε μια δυνατή φιλία…

«Δεν με προβλημάτισε όταν βρεθήκαμε στην ίδια ομάδα, παρότι μου το είπαν και με έναν περίεργο τρόπο. Δεν είχα πρόβλημα, όχι. Δεν το σκέφτηκα, ούτε καν το σκέφτηκα. Επειδή είχαμε παίξει αντίπαλοι, ο καθένας μετρούσε πόσο καλός είναι ο άλλος. Δεν υπήρχε κάτι όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Απλά, εντάξει, θεωρώ ότι θα υπήρχε η σκέψη ότι ήρθα σαν καινούργιος και εκείνος ήταν ο παλιός. Εγώ αισθάνομαι έναν σεβασμό σίγουρα, αλλά το μπάσκετ είναι μπάσκετ και μέσα στο γήπεδο θα παίξουμε» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης και συνέχισε:

«Πάντα μας ακολουθούσε η φήμη ότι είχαμε κόντρα μεταξύ μας. Δεν γίναμε πολύ φίλοι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε παρέα και κάναμε κάποια διαστήματα παρέα, αλλά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμασταν άβολα γιατί έπρεπε ο κάθε ένας μας πολλές φορές να κάνει κάτι πιο δύσκολο από αυτό που θα ήθελε να κάνει. Ο Νίκος ήταν ένα παιδί με μεγάλη ευχέρεια στο να σκοράρει, αλλά δεν του άρεσε να παίζει και την καλύτερη άμυνα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σχετικά άρθρα