Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε μιλήσει στις «Συνδέσεις» της ΕΡΤ με αφορμή το περσινό Ευρωμπάσκετ και την πορεία της ελληνικής ομάδας.

Μετά από σχετική ερώτηση, τόνισε ότι θεωρεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών χάρη σε αυτά που έχει πετύχει στο ΝΒΑ και περιμένει την επιρροή του και στα δρώμενα της Εθνικής ομάδας.

Ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

– Νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουμε μεγάλα σώματα, μεγάλα κορμιά και μπορούμε να παίξουμε εκπληκτική άμυνα.

– Ο Γιάννης προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Από το τελευταίο τουρνουά που είχε παίξει ως σήμερα, δείχνει από μόνο του την πρόοδο μετά την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος του ΝΒΑ. Είναι πιο ώριμος και πιο δυνατός και ξέρει τι μπορεί να κάνει για να κερδίσει. Είναι ένα παιδί που μπορεί αύριο να εμφανιστεί καλύτερος από σήμερα.

– Νομίζω ότι αποδεικνύεται ότι είναι ο καλύτερος από τη στιγμή που έχει γίνει MVP του ΝΒΑ και πρωταθλητής. Αυτό από μόνο του δείχνει που έχει φτάσει αυτό το παιδί. Χρειάζεται λίγη υπομονή για να δούμε την επιρροή του στα δικά μας δρώμενα. Του αξίζει αυτός ο τίτλος (σ.σ. του καλύτερου παίκτη).

Σχετικά άρθρα