Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως το μόνο που θέλει είναι σεβασμό από το 100% των φιλάθλων!
Νωρίτερα ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε πως ακόμα και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό έχει όρια, τονίζοντας «ή τα ορφανά ή εγώ» κι αφήνοντας υπονοούμενα για αποχώρηση!
Απαντώντας σε σχόλιο στο Instagram, ο Γιαννακόπουλος επισήμανε ότι θέλει σεβασμό για την προσπάθεια που κάνει από το 100% των φιλάθλων.
«Όχι φίλε, από κανένα μπάσκετ δεν θέλω να φύγω. Αυτό που θέλω όμως είναι σεβασμό από το 100% των φιλάθλων για τη συνεχή προσπάθεια που κάνω. Πόσο δε όταν και αποτελέσματα είναι αυτά που είναι 8/10 στο μπάσκετ και είμαι ο μόνος που προσπαθεί να βρει λύση για το ποδόσφαιρο, ώστε να μην αφανιστούμε».




