Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μίλησε στο SDNA, για τους στόχους των “πρασίνων”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νέα χρονιά: ”Έχουμε ξεκινήσει την σεζόν με δύο νίκες και μία ήττα, η ήττα στο Μόναχο ενδεχομένως να ήταν και εκτός προγράμματος, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής και οι αθλητές μας θα καταφέρουν να επανακάμψουν και να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η είσοδος στο Final Four και στο τέλος να σηκώσουμε και το ευρωπαϊκό”.

Για το αν και φέτος ο στόχος είναι μέχρι τη Βιτόρια: ”Όπως κάθε χρόνο.. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι εκεί κάθε χρόνο”.

Για τις κατηγορίες των ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας και πού ανήκει ο Παναθηναϊκός: ”Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που είναι περισσότερο έτοιμες γιατί έχουν κάνει λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ τους, υπάρχουν ομάδες που έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα, όμως το μπάσκετ έχει αποδείξει, όπως έγινε πέρυσι και με την Ζαλγκίρις, που δεν περίμενες κανείς, βάσει ρόστερ και δυναμικότητας. Το μπάσκετ είναι ένα ωραίο άθλημα, πλέον έτσι αθλητικό που έχει γίνει, ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην κατηγορία των ομάδων που στοχεύει στην κορυφή.

Με τις συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα και τις δυνατότητες που έχουμε, για μία ακόμα χρονιά έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας και αυτή την φορά πιστεύω πως θα φτάσουμε στον τελικό στόχο”.

Για το ενδεχόμενο η οικογένεια Σαββίδη να βρεθεί στο τιμόνι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Εγώ θα ήθελα να δυναμώσουν όλες οι ομάδες. Βλέπω ότι γίνεται μία ωραία προσπάθεια στον Άρη από τον κύριο Γουλιέλμο. Βλέπω ότι ο κ.Μάκης Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει η οικογένεια Αγγελόπουλου στον Ολυμπιακό που με τα αποτελέσματα που έχει φέρει αποδεικνύεται πως και αυτή είναι επιτυχημένη. Υπάρχουμε και εμείς στο μπάσκετ. Μακάρι να επενδύσουν και άλλοι άνθρωποι.

Πηγή sdna.gr