Μήνυμα προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους ενόψει του αποψινού (30/10, 20:15) μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έστειλε ο Δημήτρης Γιαννόπουλος με story που ανέβασε.

«Τόσα χρόνια ακούμε για τον κακό Γιαννακόπουλο που προκαλεί, που κάνει, που δείχνει και αρκετές φορές ήταν σωστό. Επίσης ακούμε τόσα χρόνια για τα καλά παιδιά συνολικά κάτω στον Πειραιά, που θέλουνε το καλό, που δεν θέλουν βία, που δεν θέλουν αντιπαλότητα. Ήρθε η ώρα της απόδειξης.

Το εννοείτε; Να γίνει πράξη. Εμείς το εννοούμε και το κάναμε πράξη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε πράξη. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και το βράδυ, μηδενική η ανοχή στη βία» έγραψε ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, ο οποίος νωρίτερα είχε παρουσιάσει κασκόλ μοιρασμένο στα χρώματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με σύνθημα «Όχι βία στο μπάσκετ» που δημιούργησε.

Γιαννακόπουλος: «Είχα φτιάξει κασκόλ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για να πάω στο ΣΕΦ, αλλά…»

Σχετικά άρθρα