Μέσω live που έκανε στο διαδίκτυο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρώην αρχηγό, Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους και είχε 3/4 τρίποντα απέναντι στην παλιά του ομάδα.
«Αν είχαμε τον Παπαγιάννη κι έμενε, δεν θα χάναμε από κανέναν» υποστήριξε ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΚΑΕ.
Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τα εγκαίνια του ανακαινισμένου φαρμακείου στο «Τζάνειο», από δωρεά του ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:
«Το Τζάνειο είναι ένα κομβικό νοσοκομείο του ΕΣΥ, που εξυπηρετεί μεγάλο τμήμα του πληθυσμού του Λεκανοπεδίου, αλλά και όλα τα νησιά. Για να έχουν οι χιλιάδες ασθενείς που νοσηλεύει κάθε χρόνο ακόμα καλύτερες υπηρεσίες υγείας, το Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος ανακαίνισε μέσω δωρεάς, το φαρμακείο του νοσοκομείου.
Στόχος μας ήταν να αποκτήσει το Τζάνειο, ένα σύγχρονο φαρμακείο το οποίο θα εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Και μέσα σε μόλις δύο μήνες, παραδώσαμε το αναβαθμισμένο φαρμακείο.
Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που βοηθήσαμε να γίνει πραγματικότητα, ένα αίτημα πολλών ετών των νοσοκομειακών φαρμακοποιών και που σήμερα επισφραγίζουμε με τα εγκαίνια του χώρου.
Τέλος να σημειώσω ότι πρόκειται για το δεύτερο έργο που κάνουμε στον Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο και αγαπάμε!».