Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε μέσω ανάρτησής του ότι δεν έχει καμία επιρροή στις αποφάσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, πέρα από το συμβουλευτικό κομμάτι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Πραγματικά, κάποια πράγματα δεν θα τα καταλάβω ποτέ. Πέρα από τον Καπόνο και τον Πινγκ δεν έχω επιβάλει αθλητή ποτέ. Όπως επίσης δεν έχω ζητήσει και να φύγει ποτέ κάποιος.

Ακόμα και την “καψούρα” μου, τον Φριντέτ, ρώτησα εάν μπορώ εκτός μπάτζετ να τον φέρω και εφόσον έλαβα θετική απάντηση τον έφερα.

Δεν επέβαλα δηλαδή τότε που ήμουν ενεργός διοικητικά και θα επιβάλω τώρα ως απλός ιδιοκτήτης; Πραγματικά απορώ με την επιμονή και την εμμονή κάποιων.

Αν ίσχυε ότι εγώ ανακατευόμουν με το ρόστερ, θα έπαιζε ακόμα ο Αλβέρτης, δεν θα είχε φύγει ποτέ ο Παππάς και θα είχα δώσει γη και ύδωρ στον Γουόκαπ όταν ήταν ελεύθερος.

Λοιπόν, πάμε να κάνουμε πεντάχρονη συζήτηση…

Ο ιδιοκτήτης κρίνεται για την συνολική και διαχρονική εικόνα. Η διοίκηση για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης, την εύρυθμη λειτουργία και την προστασία της ομάδας από τους “θεσμούς”.

Η τεχνική διεύθυνση για την επιλογή προσώπων. Ο προπονητής για την απόδοση του συνόλου εντός γηπέδου και ο αθλητής για τις επιδόσεις του».

Σχετικά άρθρα