Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε διαδικτυακά για όλη τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό και έδωσε απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα.

Αρχικά εξήγησε τους λόγους της τοποθέτησής του, απαντώντας στις φήμες για ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό:

«Εγώ ούτε Τσάμπιονς Λιγκ πήρα και δεν έβαλα τα χρήματα στην ομάδα όπως έκαναν άλλοι, ούτε έριξα την ομάδα μου στην Α2 χωρίς να δώσω εξηγήσεις στον κόσμο. Έχω μάθει από το σπίτι μου να σέβομαι τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Έτσι έκανα και όταν είπα ότι αν δεν επιτευχθεί ο στόχος για το PAO Alive και τον Βοτανικό ότι θα φύγω. Πέρυσι τέτοια εποχή βγήκα και ανέφερα όλους τους λόγους, για τους οποίους φεύγω. Όντως, έφυγα. Επειδή, όμως, το αίμα – νερό δεν γίνεται, δεν μπορώ να μη διαβάζω για την ομάδα που αγαπώ. Όμως κάποιοι με εμπλέκουν είτε επειδή είναι βαλτοί, είτε γιατί πληρώνονται από τους Αγγελόπουλους, είτε γιατί είναι εσωτερικοί εχθροί, είτε γιατί θέλουν να δημιουργήσουν ζημιά.

Για τις σχέσεις με τον Σπανούλη: «Μιλάμε, βεβαίως και μιλάμε. Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, τα έχουμε ξαναπεί».

Για το αν μίκρυνε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: «Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Κατ’ εμέ είμαι επιτυχημένος και πολύ ικανοποιημένος. Στη δυσκολότερη εποχή για την Ελλάδα, με την Ευρωλίγκα κόντρα, παίρναμε το ένα νταμπλ μετά το άλλο μέσα στο ΣΕΦ και διαλύσαμε τον Ολυμπιακό. Να λέτε ό,τι θέλετε, ψέματα να μην λέτε».

Για το αν έφυγε λόγω της Θύρας 13: «Καμία 13 δεν φταίει που έφυγα από το μπάσκετ. Ο λόγος που έφυγα από τον Ερασιτέχνη ήταν αυτός, γιατί δεν ήθελα να είμαι σε επαφή με τέτοια άτομα. Είναι δικαίωμά μου».

Για τον Βασιλακόπουλο: «Δεν θέλω κανέναν Βασιλακόπουλο, του απαγόρευσαν να είναι στις εκλογές με αντισυνταγματικό νόμο».

Για τη Θύρα 13: «Δεν έχω να βρω τίποτα με τη Θύρα 13. Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Σέβομαι ό,τι κάνουν. Δεν με αφορά, δεν με ακουμπάει. Καλά να είναι, υγεία να έχουν. Δεν με αφορούν.

Για τον Αλαφούζο: «Την έχω πει πάρα πολλές φορές, δεν είναι η ώρα τώρα, ούτε θα λύσει κάτι. Είχαμε δώσει τα χέρια και μου είπε Δημήτρη άλλαξα γνώμη, ή θα τη δώσω την ομάδα Παϊρόζ ή θα την αφήσω μέχρι να ξεχρεώσει. Λάθος για μένα παναθηναϊκά, αλλά αυτή ήταν η απόφασή του».

Για το αν θα του ζητούσε συγγνώμη η Θύρα 13: «Το είπα ξεκάθαρα. Δεν θέλω να ασχοληθώ ποτέ με τον Παναθηναϊκό. Αν ποτέ ήθελα, ναι, θα χρειαζόταν να έβγαινε δημοσίως η Θύρα 13 και να ζητούσε συγγνώμη για όσα έχει πει λανθασμένα για μένα. Μην σταθούμε εκεί, όμως. Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ. Την πονάω την ομάδα και θα την πονάω όλη μου τη ζωή. Βοηθάω την ομάδα, γι’ αυτό προσπαθώ να πάρω το ΟΑΚΑ. Γι’ αυτό ζήτησα από Διαμαντίδη και Αλβέρτη να είναι μπροστά. Γι’ αυτό έβαλα το πιο μεγάλο στέλεχος των επιχειρήσεών μου, τον Τριαντόπουλο στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα