Μιλώντας στην Cosmote TV μετά τον τρίτο τελικό με τον Προμηθέα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι σύντομα θα έχουν την απάντηση του Ρικ Πιτίνο, σχετικά με το αν θα μείνει ή όχι, λέγοντας σχετικά:

«Θέλησή μας είναι να μείνει στην ομάδα ο Ρικ Πιτίνο, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Με τον κύριο Πιτίνο συμφωνούμε σε 101 στα 100 πράγματα. Και ο ίδιος θέλει να μείνει, πρέπει να γίνουν πρώτα κάποιες συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο.

Ελπίζω να έχουμε σύντομα ευχάριστα, να έχουμε μια οριστική απάντηση. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος».

Σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του τίτλου, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» φρόντισε να πετάξει το… καρφί του προς τον Ολυμπιακό, δίχως να τον κατονομάσει, αναφέροντας τα εξής: «Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά.

Από το 2005 και μετά είναι οι πρώτοι τελικοί χωρίς έκτροπα. Να ψάξουν όλοι να δουν τι λείπει από τους φετινούς τελικούς, για να δούμε τι έφταιγε όλα αυτά τα χρόνια».

Τέλος, για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει του χρόνου την Eurolague, σχολίασε: «Του χρόνου θα είναι 18 ομάδες στην Eurolague, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, θα προσπαθεί πάντα για την κορυφή».

Σχετικά άρθρα