Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση ότι με τα κονδύλια που εγκρίνει για βελτιωτικά έργα στο ΣΕΦ εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά μεροληπτεί υπέρ του Ολυμπιακού.

«Το να τους φτιάξετε το γήπεδο, ενώ εμείς θα ξοδέψουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε, δεν θα το καταπιούμε, να το ξέρετε» τονίζει χαρακτηριστικά σε story του στο Instagram ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Είμαστε ενήμεροι για κάθε κονδύλι το οποίο εγκρίνεται εκεί κάτω στο ΣΕΦ. Είτε αφορά το air condition 1,7 εκατομμύρια, είτε όλα αυτά, τα οποία έρχονται. Στο να φτιαχτεί το γήπεδο με έξοδα του κράτους και να δοθεί έτοιμο από την Νέα Δημοκρατία στον Ολυμπιακό, ενώ εμείς θα ρίξουμε 15-18 εκατομμύρια για να το φτιάξουμε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Να ελληνοποιείτε ανθρώπους που πριν έρθουν να παίξουν στον Ολυμπιακό δεν ήξεραν πού πέφτει η Ελλάδα πάει στο δι@ολο. Το κατάπιαμε. Το να τους φτιάξετε όμως το γήπεδο, ενώ εμείς θα ξοδέψουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε, δεν θα το καταπιούμε, να το ξέρετε».

Σχετικά άρθρα