Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία της «πράσινης» έδρας, ενώ τόνισε ότι στο νέο ΟΑΚΑ δεν θα έχει θέση όποιος προχωρά σε συμπεριφορές που ξεφεύγουν από το αθλητικό πνεύμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός, όπως δεσμεύτηκα, θέλοντας να βάλει άλλο ένα λιθαράκι κατά της βίας στα γήπεδα, δεν θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία της έδρας μας.

Είμαστε Παναθηναϊκός… Ούτε τιμάμε δολοφόνους, ούτε κάνουμε τα στραβά μάτια όταν μας αφορά η βία. Καινούριο γήπεδο ετοιμάζουμε και όποιος έχει διάθεση διαφορετική από αυτή που ορίζουν τα αθλητικά πλαίσια δεν θα έχει θέση. Στο χέρι μας είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο να βλέπουμε και να ενισχύουμε την ομάδα μας».

Σήμερα, εξάλλου, έγιναν γνωστοί οι διαιτητές για τον Game 4 με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (15, 21:15) με τον Γιαννακόπολου να στέκεται στους Κορομηλά και Παπαπέτρου, τονίζοντας ότι η επιλογή τους… δείχνει το τι πρόκειται να συμβεί στο παρκέ.

Μάλιστα, έγραψε πως «το βαρύ πυροβολικό το κράτησαν για τον πέμπτο αγώνα στο ΣΕΦ». Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Κορομηλάς, Παπαπέτρου. Μάλιστα. Κρίνοντας από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, καταλαβαίνουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Κι επίσης, το βαρύ πυροβολικό το κράτησαν για τον πέμπτο αγώνα στο ΣΕΦ».

Σχετικά άρθρα