Σκληρό μήνυμα έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος αφήνει το Περιστέρι για τον Παναθηναϊκό.

«Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου, ανεξαρτήτως αν κάτι μπορεί να είναι για το καλό μου, να σέβομαι αυτούς που με σέβονται. Και να σέβομαι και τις απόψεις τους και το ένα και το άλλο.

Αυτούς που με γράφουνε στα @ρ%ίδια@ τους, τους γράφω και εγώ στα @ρ%ίδια μου. Και σίγουρα έχω περισσότερο χώρο. Αυτά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιαννακόπουλος, αναφερόμενος προφανώς σε όσους είναι αντίθετοι με την έλευση του διεθνούς πάουερ φόργουορντ στον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιαννακόπουλος είχε εξηγήσει τον περασμένο Νοέμβριο ότι λόγω της θέσης της οποίας κατέχει είναι αναγκασμένος να αποδέχεται την όποια κριτική του ασκείται.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι αυτό που δεν πρόκειται ποτέ του να δεχθεί είναι οι υποδείξεις και η προστακτική, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι έχει μπλοκάρει περίπου 50.000 άτομα. «Υποδείξεις και προστακτική αλλού, όχι σ’ εμένα – έχω μπλοκάρει 50.000 άτομα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα