Στα πλέι οφ τηςEuroleague βρίσκεται με το… σπαθί του ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος μετά τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ.

Στη δήλωσή του μετά το ματς ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» αποθέωσε τον Ρικ Πιτίνο, εκφράζοντας μάλιστα και την επιθυμία να μείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο ο Αμερικανός προπονητής.

«Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση. Κάναμε το καθήκον μας απέναντι στον κόσμο που μας στηρίζει και που δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει σε εμάς. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να έχουμε στον πάγκο μας τον μύθο Ρικ Πιτίνο.

Εκτός από την μεταμόρφωση της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ένας άνθρωπος απο τον όποιο όλοι μαθαίνουμε καθημερινώς. Μακάρι να μείνει κοντά μας για πολλά χρόνια. Επόμενος στόχος το Final Four», δήλωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Σχετικά άρθρα