Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε, με αφορμή τις διατησίες εις βάρος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Euroleague (3-1 προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final-4), ότι οι δικτατορίες δεν ταιριάζουν στην ομάδα του και η βούλησή του είναι να αγωνίζεται το «τριφύλλι» από τότε και στο εξής σε «πρωταθλήματα που διέπονται από Αρχές όπως η διαφάνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη», όπως υπογραάμμισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή Ευρωπαϊκή προσπάθεια… Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Είναι κρίμα να προσπαθείς σε μια διοργάνωση που εξωαγωνιστικοί λόγοι δεν σε αφήνουν να κερδίσεις διακρίσεις και τρόπαια.

Υπόσχομαι ότι πιστός στα ιδανικά του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα που διέπονται από Αρχές όπως η διαφάνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη.

Οι συνεχείς προκλήσεις, ανομίες και η έλλειψη σεβασμού είτε προς τον Σύλλογο είτε προς εμένα προσωπικά των τωρινών διαχειριστών της Ευρωλίγκας δεν το καθιστά ως ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας…».

Σχετικά άρθρα