Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Στο δικό μου μυαλό ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει διαιτησία 100-0 πάντα υπέρ του», προκαλώντας αίσθηση.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από όσα είχε πει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Παπαθεοδώρου και το sdna.gr και δημοσιεύτηκε στις 7/8/2018:

Όπως είπες πριν για το σφύριγμα του Παπουτσέλη, θα πει κι ο Ολυμπιακός για το σφύριγμα του Σκούνι Πεν με τον Διαμαντίδη.

«Τι είχε γίνει;».
(Ακολουθεί περιγραφή της φάσης)… ήρθαν σε επαφή ο Πεν με τον Διαμαντίδη και ακολούθησε το περιβόητο non call.
«Στα δικά μου μάτια δεν ήταν φάουλ».

Γενικά, δηλαδή, νιώθεις ότι η διαιτησία και η αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός είναι ισότιμη απέναντι στους υπόλοιπους;

«Στο δικό μου μυαλό ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει διαιτησία 100-0 πάντα υπέρ του. Άρα, ό,τι λιγότερο είναι… Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι θιγμένος. Τι να σου πω; Να σου πω ότι ήταν φάουλ του Διαμαντίδη; Δεν ήταν».

Οι σχέσεις της οικογένειας με τον Βασιλακόπουλο είναι τόσο καλές, όσο προσπαθεί να περάσει και η αντίπαλη πλευρά;
«Ο Βασιλακόπουλος είναι 30-40 χρόνια στο μπάσκετ. 30 χρόνια είναι και η οικογένειά μας. Αναπόφευκτα θα ήταν καλές οι σχέσεις, όταν είσαι στον ίδιο χώρο 30 χρόνια».

Σχετικά άρθρα