Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι η Ρεάλ «που που δεν μιλά για διαιτησία φτάνει σε σημείο να διαμαρτύρεται δημόσια»
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε ένα απόσπασμα από τα… διαιτητικά παράπονα του προπονητή της Ρεάλ, Σέρτζιο Σκαριόλο, γενικότερα από τη σεζόν της ομάδας του στην Euroleague, καταλήγοντας ότι:
«Έχει υπάρξει μια αδικία στον τελικό της EuroLeague. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο ο ουδέτερος κόσμος του μπάσκετ έχει εκφραστεί».
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο λογαριασμός «dpg7000» σε instagram story:
«Στον Παναθηναϊκό είναι οι τρελοί που μιλούν πρώτοι. Ξέρετε… οι τύποι που λέγονται κακοί, που παίρνουν πρόστιμα και τιμωρίες. Και μετά… η ιστορία μιλάει από μόνη της.
Παίκτες, προπονητές, κλαμπ όλοι, πέρα από το να βλέπουν, μιλούν για τα προφανή. Είτε βάλτε πρόστιμο σε όλους μας μέχρι να μην έχετε άλλο περιεχόμενο, ή κοιτάξτε σοβαρά το θέμα.
Το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο που ποτέ δεν μιλά, φτάνει στο σημείο να διαμαρτύρεται δημόσια».



