Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη κόντρα που είχε τόσο ο Παναθηναϊκός – αλλά και ο ίδιος – με την Euroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε, επίσης, πως θέλει τη Θύρα 13 σε κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ενώ αποκάλυψε τις συμφωνίες που έγιναν με τους οργανωμένους για τη νέα χρονιά, καθώς και ότι το πλάνο και οι στόχοι μου δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά οικονομικοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη «Magic Euroleague»:

«Τα πάντα στην Ευρωλίγκα ήταν απέναντι μας. Δεν είχαμε την ίδια αντιμετώπιση με τις άλλες ομάδες. Αυτό άλλαξε».

«Μίλησα με την Θύρα 13. Θα τους φτιάξουμε ειδικό χώρο στο ΟΑΚΑ, μουσείο, θα είναι το σπίτι της Θύρας 13 στο ΟΑΚΑ. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα υπάρχουν καπνογόνα και λέιζερ. Θα βάλω 35 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη μου, δεν θέλω να μου κλείσουν το γήπεδο για ένα καπνογόνο».

«Ο Ολυμπιακός ακολουθεί ένα αξιοζήλευτο πλάνο. Έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ με χαμηλό μπάτζε, έχει μια προπονητάρα σε αγωνιστικό επίπεδο και για μένα είναι το φαβορόι για του χρόνου».

«Το πλάνο και οι στόχοι μου δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά οικονομικοί, με τη σκληρή δουλειά έρχονται και τα αποτελέσματα.Τον βαθιά ζημιογόνο οργανισμό του Παναθηναϊκού θέλω να τον κάνω κερδοφόρο».

Σχετικά άρθρα