Όπως αναφέραμε σε πρόσφατο άρθρο μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης προχωράει με ταχεία βήματα το πλάνο του για την επόμενη μέρα και τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή. Το Basketworld.net επικοινώνησε με τον Γιάννη Πανούση, ο οποίος μας αποκάλυψε τα σχέδια που υπάρχουν.

Η εξαιρετικά ποιοτική δουλειά και το “οκτώ στα οκτώ” στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ τα “λέει” όλα για το φιλόδοξο project που έχει τεθεί σε εφαρμογή με ταλαντούχα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή και ο προπονητής και εκ των πρωτεργατών του νεοσύστατου εφηβικού τμήματος του σωματείου, μας ανέλυσε το πώς σκέφτονται οι άνθρωποι της ομάδας την επόμενη μέρα και ποια είναι τα πρώτα αποτελέσματα που υπάρχουν. Επίσης, στάθηκε στα βήματα που θα γίνουν και στο τι προσδοκούν αυτός και οι συνεργάτες του μέσα στο επόμενο διάστημα.

Είναι σαφές πως η οικογένεια Θεοδώρου αντιμετωπίζει τον Γ.Σ. Κύμης σαν παιδί της και γι’ αυτό έχουν γίνει όλα αυτά τα εντυπωσιακά πράγματα, κι ακόμα αναμένουμε κι άλλα.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Το νεοσύστατο εφηβικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης θεωρώ ότι δεν είναι μια απλή ακαδημία μεγάλης ομάδας, αλλά ένα σωστά δομημένο φιλόδοξο σχέδιο. Στην ουσία είναι ένα πρότζεκτ που ξεκινήσαμε φέτος το καλοκαίρι, με σκοπό να βάλουμε τις βάσεις ώστε ταλαντούχα παιδιά από την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα να ενταχθούν στο πρόγραμμα μας και να τα βοηθήσουμε αφενός να εξελιχθούν σαν παίκτες και αφετέρου όσοι από αυτούς μπορούν να κυνηγήσουν το όνειρο τους να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα! Αυτή την στιγμή από την εφηβική ομάδα έχουν επιλεχθεί ήδη 3 παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για το μπάσκετ της περιοχής μας και απολύτως ενδεικτικό της δουλειάς που κάνουμε! Στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ που συμμετέχουμε έχουμε 7 στα 7 μέχρι στιγμής και έχουμε περάσει ήδη στην Β φάση. Σκοπός μας είναι να πάμε βήμα βήμα κάθε ματς και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε! Το σημαντικότερο είναι ότι η Κύμη κάνει πλέον σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αισθητή την παρουσία της και στις υποδομές και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να το ενισχύσουμε και περαιτέρω”!

Σχετικά άρθρα