Στην αδυναμία του από τη γραμμή των βολών αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι πρέπει να προπονηθεί πολύ σε αυτόν τον τομέα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κρις Μίντλεντον.

Οι δηλώσεις του Greek Freak:

«Πρέπει να σουτάρω περισσότερο, να προπονηθώ να δώσω έμφαση στην τεχνική μου. Όσο περισσότερο σουτάρεις, όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο καλύτερος γίνεσαι, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στις βολές. Δεν σκέφτομαι όταν είμαι στη γραμμή, απλώς σουτάρω, αυτό κάνω από παιδί. Προσπαθώ να έχω καλή τεχνική, να μην είναι κοντές οι εκτελέσεις μου.

Είναι ωραία τα ματς που ακολουθούν (με Νετς και Λέικερς), θα είναι καλή ευκαιρία για εμάς για να βελτιωθούμε. Μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό μας. Σίγουρα όμως ακόμη και αν κερδίσουμε, δεν θα λέει κάτι. Πρέπει απλά να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα, στην άμυνα και στην επίθεση, να είμαστε ομαδικοί, να βελτιωνόμαστε πνευματικά ως ομάδα.

Είναι προφανές ότι δεν είναι ωραίο να μη βρίσκεσαι στο παρκέ εξαιτίας φάουλ, στο τέλος της ημέρας όμως ξέρω πως θα υπάρχουν βράδια που θα έχω πρόβλημα, θα βρίσκομαι στον πάγκο και θα πρέπει να εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου. Όταν γυρίζω, θα πρέπει να είμαι επιθετικός. Στο τέλος το έκανα, ήμουν επιθετικός, βρήκα και τους συμπαίκτες μου.

Ο Κρις Μίντλετον είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Στα κρίσιμα πρέπει να του δίνεις την μπάλα. Θέλει τις μεγάλες στιγμές και τον εμπιστεύομαι. Είναι απίθανος ηγέτης».

Σχετικά άρθρα