Ο Γιάννης Γιαννούλης σχολίασε την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ με τη διαιτησία και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «περιμένω να γίνουν εκλογές στην ομοσπονδία μπας και αλλάξουν τα πάντα. Θέλουν όλα ξήλωμα. Αυτούς δεν τους ελέγχει κανείς».

Όσα είπε στο Metropolis ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ:

«Κάθε φορά τα ίδια, έχει κουράσει το έργο αυτό. Τι μπορείς να κάνεις; Να πάρεις την ομάδα να φύγεις; Περιμένω να γίνουν εκλογές στην ομοσπονδία μπας και αλλάξουν τα πάντα. Θέλουν όλα ξήλωμα. Αυτούς δεν τους ελέγχει κανείς. Όλα μπροστά στη φόρα».

Για τη διαιτησία και το ότι δεν είδαν οι διαιτητές το instant replay:
«Είναι δυνατόν; Έξι ματιά και δεν μπορούσαν να δουν ότι η μπάλα χτύπησε στο ταμπλό; Δεν έχουν δικαίωμα οι ομάδες να ζητήσουν από τους διαιτητές να δουν το ριπλέι;»

Αν θα δούμε ξένους διαιτητές και στο μπάσκετ: «Εκεί θα πάει το έργο αν δεν αλλάξει κάτι. Ο Ολυμπιακός έπεσε κατηγορία. Χάθηκαν εκατομμύρια από αυτό το πράγμα. Τα μόνα κλασικά ντέρμπι που έχουμε είναι το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ-Άρης λόγω ιστορίας. Κέρδισαν το Λαύριο και ο Προμηθέας τον Παναθηναϊκό και ίσα που ακούστηκε».

Για το τι μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ: «Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ, να μπουν μέσα στο γήπεδο και να φάνε 10 τεχνικές ποινές από τις διαμαρτυρίες. Όλοι, ο Λυκογιάννης, ο Χατζόπουλος, ο τιμ μάνατζερ».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ένσταση: «Και τι θα γινόταν; Θα ξαναπήγαινε η ομάδα στην Αθηνα, θα φόρτωναν νωρίς τον Γκρίφιν ή κάποιον άλλο από νωρίς με 3 φάουλ, θα χάναμε 20 πόντους και θα τελείωνε η ιστορία. Εκείνη την ώρα έπρεπε να γίνει κάτι».

Αν έχει βάλει βάσεις ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν: «Βέβαια. Ήρθε ένας άνθρωπος χωρίς να θέλει να εκμεταλλευτεί τον ΠΑΟΚ. Μαζεύτηκαν 500.000 ευρώ. Στον Παναθηναϊκό μάζεψαν 80.000 και τις 50 τις έδωσε ο Γιαννακόπουλος. Ο Χατζόπουλος κατάφερε να ενώσει τους ΠΑΟΚτσήδες. Είναι ηγέτης σε όλα του. Δεν είναι παράγοντας με τους γούνες, να έχει διπλά του 10 φίλους».

Σχετικά άρθρα