Το συμβόλαιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος ο Λιθουανός προπονητής μετά από ερώτηση για το αν θα παραμείνει στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» αποκάλυψε πως δεν έχει συζητήσει ακόμα με τη διοίκηση των Καταλανών και πως δεν εξαρτάται απαραίτητα από αυτόν η παραμονή του στη Βαρκελώνη.

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Γιατί μου το ρωτάτε αυτό; Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ γι’ αυτό. Έχω βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση ως παίκτης πολλές φορές. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ούτε να μιλάμε για αυτό. Δεν εξαρτώνται όλα από εμένα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην επόμενη προπόνηση και παιχνίδι. Ας δούμε τι θα γίνει. Αν κερδίσουμε τίτλους, ο κόσμος θα είναι χαρούμενος, είμαι σίγουρος» ανέφερε ο Γιασικεβίτσιους.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κάνει κάποιες περικοπές μισθών για την επόμενη σεζόν. Ερωτηθείς αν θα ήθελε να συνεχίσει στη ισπανική ομάδα, ο Γιασικεβίτσιους απέφυγε να απαντήσει. «Αυτή είναι μία περίεργη ερώτηση και αν απαντήσω, θα γράψετε έναν κακό τίτλο. Ας επικεντρωθούμε στην εποχή».

Σχετικά άρθρα