Ο Μάκης Γιατράς έκανε έκκληση να βρεθεί τρόπος από την κυβέρνηση να δοθεί βοήθημα σε προπονητές και αθλητές των μικρών κατηγοριών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχουν παιδιά, προπονητές και παίκτες, που μπορεί να μην κάνουν γιορτές»

«Είμαι ένας προπονητής που προέρχομαι από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Διαβάζω ότι οι προπονητές της Basket League πρέπει να πουν κάποια πράγματα για τους συναδέλφους τους στις άλλες κατηγορίες που δεν έχουν δουλειά. Επειδή εγώ θεωρώ τον εαυτό μου από προπονητή θα ήθελα να κάνω μια έκκληση πως υπάρχουν παιδιά, προπονητές και παίκτες, που μπορεί να μην κάνουν γιορτές.

Και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μπορέσει η κυβέρνηση να βοηθήσει τους προπονητές και τους αθλητές με ένα βοήθημα. Δεν θέλω να βγω μπροστά, αλλά επειδή έχω περάσει από όλες τις κατηγορίες ξέρω πόσο δύσκολα είναι. Πρέπει να πούμε μπράβο σε ανθρώπους που δίνουν λεφτά από το υστέρημά τους και τα δίνουν για να βοηθήσουν τις ομάδες.

Ας μπορέσουμε όλοι κι αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι, μέσω του ΠΣΑΚ ας μπορέσουμε να το κάνουμε γιατί και αυτοί οι άνθρωποι είναι εργαζόμενοι και ένα βοήθημα θα ήταν σημαντικό» τόνισε ο προπονητής του Προμηθέα.

Σχετικά άρθρα