Στη Basket League θα αγωνίζεται ο Τρίτωνας τη νέα σεζόν, με τη ομάδα των Σεπολίων να καλούν σε Γενική Συνέλευση προκειμένου να συσταθεί ΚΑΕ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, 2023-2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας έχει ήδη καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά του Πρώτου Σταδίου της Δεύτερης Διαδικασίας Γενικής Αδειοδότησης και με την βοήθεια όλων των φίλων του συλλόγου εντείνει τις προσπάθειες της ώστε να είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στην Basket League 2023-2024!

Ως εκ τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Τρίτων συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική συνέλευση, τα μέλη μας στις 6 Ιουλίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 στα γραφεία μας επί της οδού Καλαμά 35 στην Αθήνα.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Μετατροπή του τμήματος ερασιτεχνών καλαθοσφαιριστών του Συλλόγου, σε Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία

2. Σύσταση προσωρινής Επιτροπής κατά το άρθρο 64 ν.2715/99 όπως ισχύει

3. Εξουσιοδοτήσεις

4. Διάφορα Θέματα

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίσταται το ήμισυ πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το Καταστατικό. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 07-07-2023 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο 44 χρόνων και σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς! Για την ένδοξη άγκυρα, την Αθήνα και τα Σεπόλια μας»!

Σχετικά άρθρα