Τα τελευταία χρόνια στο κυπριακό μπάσκετ γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο αναπτυξιακό κομμάτι και ο Άτλαντας είναι ένας από τους πρωτοπόρους σε αυτό το κομμάτι με τους Δημήτρη Δεληχρήστο και Θανάση Μαστορή να δουλεύουν σε εξαιρετικά υψηλά στάνταρ και παιδιά σαν τον Γιώργο Αρμακόλα να δείχνουν ικανά για σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Ο γεννημένος μόλις το 2005 ταλαντούχος γκαρντ κατάγεται από την Πάτρα και στην ηλικιακή του κατηγορία “σπάει” τα κοντέρ, ενώ το τεχνικό τιμ δεν δίστασε να τον χρίσει πρωταγωνιστεί και στο αντρικό, όπου όχι απλά παίζει, αλλά στο πρόσφατο ματς με την ΕΝΑΔ έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα απέναντι σε έμπειρους και σκληρούς αντιπάλους, σημειώνοντας 18 πόντους! Ναι, ένας 15άχρονος ηγέτης στο επίπεδο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας…

Οι προδιαγραφές του νεαρού παίκτη με το αξιόλογο μακρινό σουτ και τον υψηλό δείκτη IQ, δεν παιρνούν απαρατήρητες. Ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων κυπριακών ομάδων, ενώ η φήμη του έχει φτάσει και στην Ελλάδα, όπου ήδη υπάρχουν ομάδες με σοβαρό αναπτυξιακό πλάνο που συλλέγουν πληροφορίες και εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν επίσημα για την απόκτησή του και την επένδυση στο πολλά υποσχόμενο ταλέντο του.

Σχετικά άρθρα