Αγανάκτηση και οργή έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της παράτασης του lockdown για ένα ακόμα μήνα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ξέσπασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πολύπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου:

«Όσοι είμαστε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είμαστε άξιοι της μοίρας μας γτ καθόμαστε σαν κότες… Σήμερα αν καταλάβατε μας διαλυσανε… Κυρίε Μητσοτάκη κύριε αυγενακη κύριοι λοιμοξιολογοι καταστρέφετε ζωές οικογένειες και επιλεκτικά μας αφήνετε για ααααααλλοοοοο 1 μήνα στην απ έξω..

Ντροπή σας.. Θα είστε υπεύθυνοι και υπολογοι για την καταστροφή και τον αφανισμό που δημιουργήσατε…7 Δεκέμβρη για μένα σημαίνει από τις πιο μαύρες ημέρες του αθλητισμού…σε όλες τις χώρες σχεδόν μπαίνει και κόσμος στα γήπεδα με 3πλασια κρούσματα… Ενώ εμείς ούτε μπαίνουμε για προπόνηση…

Ξεφτίλες… Έχετε χάσει τη μπάλα και τα ρίχνετε όλα στον κόσμο… Πλέον σαν ένας άνθρωπος 42 αρνούμαι να σας πιστέψω… Αρνούμαι να σας δω εσάς και τα τσιράκια σας που βάζετε κάθε μέρα στην τηλεόραση να μας δείχνουν φέρετρα..

Aρνουμαι να κάνετε εσείς ζωαρα ποδήλατο πατίνια βόλτες στο δάσος χωρίς μασκες αλλά εγώ να είμαι άνεργος 2.5 μήνες και κλεισμένος… Ξεφτίλες.. Καληνύχτα σας…».

Σχετικά άρθρα