Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε για μια ακόμα φορά έξω από τα δόντια, αυτή τη φορά στην εκπομπή Overplay και στους Νίκο Παπαδογιάννη και Γιάννη Ψαράκη.

Για την κατάσταση του κορωνοϊού σε σχέση με το μπάσκετ, ο πολύπειρος άσος του Αμαρουσίου είπε: «Είναι άσχημα τα πράγματα έξω. Το να συζητάμε για μπάσκετ είναι λίγο τραβηγμένο. Έμενα όμως με ενοχλεί η αδικία. Το να παίζει η Α1 που γνωρίζεται ότι είναι καθόλα επαγγελματίες και αυτήν τη στιγμή να κλείνουνε τα αλλά πρωταθλήματα και τις ακαδημίες είναι ερωτήματα που είναι πολύ εύκολο να απαντηθούν. Εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένος και τυχερός γιατί αγωνίζομαι σε μια ομάδα που την ξέρω και την αγαπάω πάρα πολύ. Βρισκόμαστε στο 2020 που η ομάδα είναι πρότυπο. Και δε μιλάω μόνο στο οικονομικό κομμάτι που για τον αθλητή είναι πρώτο. Μιλάω και για τα γύρω γύρω. Δεν υπάρχουνε όμως μόνο εμείς. Είναι χιλιάδες οι αθλητές που οι ομάδες τους θα πατήσουν πάνω στον κορωνοϊό και δεν θα πληρώσουν, όπως έγινε και στην προηγούμενη καραντίνα. Είναι πολλά τα έξοδα. Και δεν μπορούν να βρεθούν έσοδα. Δεν υπάρχει καν κάποιο κανάλι που να μας δείχνει».

Όσον αφορά την κατάσταση με τους νέους αθλητές στο ελληνικό μπάσκετ τόνισε: «Για μένα είναι ντροπή να είμαι πρωταγωνιστής σε ομάδα της Α2. Ας έρθει όμως κάποιος μικρός να πάρει τη θέση. Όταν ήμουν εγώ στην ηλικία τους θα έπρεπε να φτύσουμε αίμα για να τους βγάλουμε και τους βγάζαμε. Αυτό δεν είναι ευθύνη των ομάδων ούτε των σαραντάρηδων αλλά των μικρών».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό είπε πως:
«Θα πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος του Παναθηναϊκός τι θέλει. Όταν φτιάχτηκε η ομάδα το καλοκαίρι λέγανε πως θα έχουν υπομονή. Ο κόσμος του Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή περνάει πρώτον ένα ποδοσφαιρικό μαρτύριο. Είχε πάντα αποκούμπι το μπάσκετ. Όποτε χάνοντας και το μπάσκετ του έμεινε μόνο το βόλεϊ.

Όλες οι αυτοκρατορίες κάποια στιγμή φθίνουν. Δε γίνεται ο Παναθηναϊκός 30 χρονιά να παίρνει πρωταθλήματα και να πηγαίνει Final-4. Όταν μια ομάδα έχει συνηθίσει τον κόσμο της κάπως, είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσει στη φάπα.

Με ενοχλεί πάρα πολύ το κράξιμο που γίνεται στα ελληνόπουλα. Με ενοχλεί που ότι γίνεται στον Παναθηναϊκό φταίει ο Παπαγιάννης. Κούρασε αυτό το πράγμα. Δε γίνεται να μιλάμε μόνο για τους Έλληνες».

Σχετικά άρθρα