Τον λόγο για τον οποίο ήρθε στην Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε ο Πάου Γκασόλ κι αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Euroleague, όπως τόνισε κατά την επίσημη παρουσία του από τους «μπλαουγκράνα» ο περίφημος Ισπανός σέντερ, καθώς πρόκειται για έναν τίτλο που του λείπει.

«Πάντα με ρωτούσαν αν θα επέστρεφα και ενώ πάντα συνδεόμουν με την ομάδα, τώρα μπορώ να γυρίσω πίσω για να βοηθήσω αυτή την καταπληκτική ομάδα που βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μία από τις φιλοδοξίες μου είναι να κερδίσω την Euroleague, έναν τίτλο που μου λείπει» είπε αρχικά ο Γκασόλ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η επιστροφή μου ξεκίνησε μετά από συζητήσεις με τον Ναβάρο, όπου μιλήσαμε για τις πιθανότητες να παίξω ξανά στην Ευρώπη και στην Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χουάν και τον Σάρας, τον οποίο συνάντησα και βεβαιώθηκα ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής μου. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν απάντησε: «Δεν αποκλείω τίποτα σε αυτή τη ζωή. Σκέφτομαι μόνο μέρα με τη μέρα. Έτσι θα συνεχίσω μέχρι το τέλος της σεζόν».

Σχετικά άρθρα