Το Ανατόλια έκανε την έκπληξη (για τους μη μυημένους στις “μικρές” κατηγορίες), θέτοντας εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδας την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού και ο Άγγελος Γκάτζιας έδειξε την ποιότητα και την κλάση του με μια καθηλωτική εμφάνιση, που έπαιξε κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του ροζ φύλλο και το Basketworld σας παρουσιάζει τις εντυπώσεις του, μία μέρα μετά τον θρίαμβο.

Ο δυναμικός γκαρντ επέστρεψε στο κολέγιο της Θεσσαλονίκης, γεμίζοντας με εμπειρίες από τον Αίολο Αστακού, τους Ικάρους Σερρών και σαν κερασάκι στην τούρτα πέρυσι την Ευρώπη Πευκοχωρίου, με την οποία είχε σχεδόν 10 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα στην Α2. Στο ματς με τους “ερυθρόλευκους” ήταν ασταμάτητος έχοντας 21 πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα και αστείρευτο πάθος στην άμυνα.

Το Basketworld.net “ανέκρινε” τον παίκτη του Ανατόλια, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τον Ολυμπιακό Β’ και το νέο πρότζεκτ, καθώς και την πορεία της ομάδας του που ξεκινάει μια χρονιά-πρόκληση στην παρθενική της συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σπουδαία νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού: “Πιστεύω πως η συγκέντρωση και η σοβαρότητα που δείξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγωνα, σε συνδυασμό με την ενέργεια και το κίνητρο που είχαμε μας φτάσανε σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Κάναμε ένα καλό αγώνα κυρίως στην επίθεση”.

Για την εντυπωσιακή του απόδοση: “Μέσα από την ομαδική λειτουργία βρήκα κάποια σουτ τα οποία ήταν εύστοχα και βρήκα ρυθμό μέσα από αυτά”.

Για το πρότζεκτ που ακούει στ’ όνομα… Ολυμπιακός Β’: “Είναι ένα νέο πολύ ελπιδοφόρο εγχείρημα που αποτελείται από πολλούς ταλαντούχους αλλά και έμπειρους αθλητές.Είναι μία ομάδα με τεράστιο όνομα που αποτελείται από νέους παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να δέσουν μεταξύ τους. Θεωρώ πως θα είναι πολύ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει”.

Για τη συνέχεια του Ανατόλια στο Κύπελλο: “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Λάρισα την Τετάρτη,παρόλα αυτά το μυαλό μας βρίσκεται κυρίως στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος όπου αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο το ερχόμενο Σάββατο,σε ένα παιχνίδι που θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα”.

Για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στο κολέγιο της Θεσσαλονίκης και την πρόκληση της πρώτης συμμετοχής στην Α2: “Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα βρίσκεται στην Α2 έπειτα από μία εξαιρετική χρόνια πέρυσι. Οι άνθρωποι της ομάδας δημιούργησαν το κατάλληλο ρόστερ αλλά και τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και θα προσπαθήσουμε όλοι σκληρά ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Σχετικά άρθρα