Ο Φίλιππος Βέροιας δεν τα κατάφερε στο εξ’ αναβολής παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Β, όμως ο προπονητής των Μακεδόνων δεν χάνει την πίστη του στην ομάδα του και έδωσε το σύνθημα αισιοδοξίας εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

Δυο ημέρες μετα το παιχνιδι με ψυχραιμία και χωρίς διάθεση ωραιοποίησης η δραματοποίησης θα ήθελα να προσθέσω λίγα λόγια.
Δεν πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας μένοντας στο παιχνιδι περισσοτερο απο όσο πρέπει. Παλαιψαμε όσο μπορούσαμε ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και τέλος. Παίζουμε δυο μήνες χωρίς δυο απο τους τέσσερις ψηλούς μας και πολλές φορές βαφτίζουμε το κρέας ψάρι για να ανταποκριθούμε. Το πετυχαίνουμε αυτο χάρη στον χαρακτήρα ,στην αυταπάρνηση και τον ηρωισμό των παικτών μας.
Στο δύσκολο προγραμμα που είχαμε και συνεχίζουμε να εχουμε πετύχαμε μια μεγάλη νίκη που ήταν εκτός προγράμματος. Θαύματα όμως δεν μπορούν να γίνονται κάθε Σάββατο.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Οι μεγάλες μάχες όμως ειδικά στο γήπεδο μας ειναι μπροστα μας. Ξεκινούν σε 15 ημερες. Όλα τα σενάρια για το πρωταθλημα ειναι ανοιχτά , απο το καλύτερο μέχρι το χειρότερο. Στις μαχες αυτές θα κριθεί η χρονια. Σε αυτές χρειαζομαστε τη βοήθεια του κόσμου που ήταν παρών προχθές μας βοήθησε και μας έδωσε δύναμη. Ξέρουμε οτι έπαιξε ρόλο το όνομα του αντιπάλου. Όλα όμως τα παιχνίδια ειναι συναρπαστικά και σε όλα ΣΑΣ χρειαζομαστε στον αγώνα που κάνουμε.
Να πιάσουμε το άπιαστο , να καταφέρουμε αυτο που όλοι θεωρούσαν ακατόρθωτο. ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ Α2.

Σχετικά άρθρα