Ο Φιλ Γκος αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τον ΠΑΟΚ αλλά πλέον ανήκουν στο παρελθόν, όπως και στο καλό μομέντουμ που βρίσκεται η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φιλ Γκος:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κρίθηκε στο ποιος ήταν πιο σκληρός πνευματικά και σωματικά. Οι διαιτητές άφησαν πολλές επαφές σήμερα. Το περιμέναμε αυτό. Στο τέλος της ημέρας είναι απλά χαρούμενος, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα δύσκολο περιβάλλον».

Για το στόχο της ομάδας ως το τέλος της σεζόν: «Ο μόνος στόχος μου είναι να τελειώσουμε καλά την χρονιά. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ κι έχουμε άλλα 6 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια, πριν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα πλέι οφ. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι. Θα απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι, αυτή τη νίκη και θα επιστρέψουμε στη δουλειά. Έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε. Έχουμε παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε, για να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ».

Για το αν σημαίνει κάτι παραπάνω αυτή η νίκη: «Είναι μία ακόμη νίκη. Όσο είμαστε υγιείς όλοι, είμαστε μία καλή ομάδα. Πριν είχαμε διάφορα θέματα, αλλά όλα είναι πλέον πίσω. Τώρα είναι η πιο σημαντική στιγμή στη σεζόν. Πρέπει να κρατήσουμε τη θετική μας σκέψη και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για το ένα παιχνίδι την εβδομάδα πλέον: «Είναι μία διαφορετική κατάσταση για εμάς. Είναι δύσκολο για μένα να παίζω δύο φορές την εβδομάδα, έχω μεγαλώσει πλέον… Σίγουρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο για την αποθεραπεία μετά κάθε παιχνίδι και να επανέλθουμε. Είναι σημαντικό για εμάς. Κάθε φορά που θα έχουμε την ευκαιρία για ξεκούραση, θα πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε. Αυτό βοηθάει στο να έχουμε και καλύτερες εμφανίσεις στους αγώνες. Απλά πρέπει να δουλεύεις σκληρά σε κάθε προπόνηση. Έχουμε μία ταυτότητα σαν ομάδα. Ο καθένας ξέρει τι ζητάει από αυτόν ο προπονητής. Θα έχουμε περισσότερο χρόνο για καλές προπονήσεις και ξεκούραση».

Για την εικόνα του τον τελευταίο καιρό: «Πάντα στην καριέρα μου, προσπαθούσα να παίζω το καλύτερο μου μπάσκετ περίπου τον Απρίλιο και τον Μάιο. Πριν από αυτό δεν έχει σημασία για μένα προσωπικά. Όλοι θυμούνται το πως τελειώνεις τη σεζόν, όχι το πως ξεκίνησες. Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ή όχι, αλλά θέλω να την τελειώσω με τον σωστό τρόπο. Να δώσω τα πάντα. Θυμάστε τι έγινε πέρυσι. Θέλω να προχωρήσω και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να τελειώσει η σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει. Η μέση μου είναι καλά πλέον. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες…»

Σχετικά άρθρα