«Βόμβες» εξαπέλυσε ο Βασίλης Γκούμας με αφορμή τον 5ο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για «ένα διεθνές τσίρκο με μαζορέτες, με μαϊμούδες να καρφώνουν και άλλα σόου και παίκτες πλέον να κοουτσάρονται όχι από τους προπονητές αλλά από τους διαιτητές και φυσικά από το στοίχημα».

Αναλυτικά όσα έγραψε η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, του Πανελληνίου και της ΑΕΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Σήμερα το βράδυ καθόμουν στην βεράντα του σπιτιού μου και μεταξύ βαθύ χαλαρώματος το μυαλό μου πήγε πολλά χρόνια πίσω την εποχή που έπαιζα μπάσκετ στον Πανελλήνιο και είδα τα παιχνίδια στα ανοικτά γήπεδα στο στάδιο χειμώνα με βροχή και αέρα στον τάφο του Ινδού να μπαίνει η βροχή από τα πλάγια και ο Μπακουρος να ρίχνει πριονίδι για μένα μην γλυστραμε. Το ΣΕΓΑΣ που υπαγόταν το μπάσκετ που παναθοκρατειτο να κάνει εγκλήματα την εθνική ομάδα που όλοι είχαμε καυμο να παίξουμε τους μεγάλους σουτέρ της εποχής τον Αμερικανό τον Μπάρλας τον Παναγιωτάκος τον Λέκκα τον Χρήστεα τον Μουμουγλου τον Μαρκολεφα τον Μούρουζη και τόσα άλλα παιδιά που ξεχνάω.

Βλεπωντας το αγώνα χθες ΠΑΟ Ολυμπιακού μου θύμισε όταν ερχοτανε στο Φάληρο κάτι Αμερικανικά αντιτορπιλικά και παίζαμε μπασκετ. Δυστυχως αλλάξανε οι εποχές και βλέπουμε ένα διεθνές τσίρκο με μαζορέτες με μαϊμούδες να καρφώνουν και άλλα σόου και παίκτες πλέον να κωουτσαρωνται όχι από τους προπονητας αλλά από τους διαιτητές και φυσικά από το στοίχημα. Καλό σας βράδυ».

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Γκούμα, που είχε το προσωνύμιο «Ο αυτοκράτορας»:

Σχετικά άρθρα