Ο Αρτούρας Γκουντάιτις τόνισε μετά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί και χρειάζονται χρόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρτούρας Γκουντάιτις:

Για το ματς με τον Κολοσσό: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, υπήρχε νευρικότητα. Ήμασταν μαζί μόνο λίγες μέρες. Είδατε τα ποσοστά μας, ειδικά στις βολές. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πραγματικά, πρέπει να βελτιωθούμε».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω εξαιρετικά, το έχω πει πολλές φορές. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Αποφάσισα να έρθω εδώ για να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας, είναι κάτι σπουδαίο».

Για την εικόνα του «τριφυλλιού» αυτή τη στιγμή: «Έχουμε ένα νέο γκρουπ παικτών, όλα είναι νέα. Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλοι. Αυτή είναι η βασική μας αδυναμία αυτή τη στιγμή. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά δουλεύουμε σκληρά. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τη συνύπαρξη στη θέση «5» με τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Η σεζόν είναι μεγάλη, θα δούμε. Είμαστε δύο παίκτες με πολλά λεπτά στη θέση “5”. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον και να κάνουμε το καλύτερο».

Σχετικά άρθρα