Ο Αρτούρας Γκουντάιτις χαρακτήρισε ως στόχο του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα και επισήμανε ότι η ομάδα «χτίζει» κάτι καινούριο με τον Χρήστο Σερέλη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «bnsports.gr»:

Μετά από 6 συνεχόμενες ήττες, ο Παναθηναϊκός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Πιστεύεις ότι αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε, ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα;

«Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο με έναν καινούργιο προπονητή στην άκρη του πάγκου. Πάντα όταν κερδίζεις, καταλαβαίνεις ότι κάτι κάνεις καλά και όταν χάνεις το αντίστροφο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται. Οφείλουμε να σκεφτόμαστε θετικά, υπάρχει ακόμα ένας στόχος, να κατακτήσουμε το ελληνικό Πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να εστιάσουμε».

Ποια είναι η πορεία με τον τραυματισμό σου; Πώς αισθάνεσαι;

«Είμαι καλά. Θα μπορέσω να αγωνιστώ στον αγώνα της Δευτέρας για τη Basket League στη Θεσσαλονίκη».

Πώς νιώθεις που θα ακούσεις και πάλι τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σε χειροκροτά όταν στήνεσαι στη γραμμή των 4,5 μέτρων για να εκτελέσεις ελεύθερη βολή; Σου έλειψε;

«Θα προτιμούσα να τις έβαζα και να μη χρειάζεται όλο αυτό (γέλια). Μου έλειψε γενικά να βρίσκομαι στο παρκέ, να βοηθάω την ομάδα και ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για το κίνητρο που μου δίνουν».

Σχετικά άρθρα