Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στο φινάλε της σεζόν θα θα έχει κάνει αρκετά μεγάλη αίσθηση!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Eurohoops»:

Για το τι του έρχεται πρώτο στο μυαλό όταν ακούει «Παναθηναϊκός»: «Οι φίλαθλοι, αναμφίβολα, οι φίλαθλοι, έρχεται αυτόματα. Έχω ακούσει πράγματα, έχω δει πράγματα για τους φιλάθλους, ενθουσιάζονται για την ομάδα και την στηρίζουν. Είναι τρομεροί, μας δίνουν καύσιμο να συνεχίζουμε στο γήπεδο. Όταν έχουμε αυτή την ενέργεια, δεν περιμένω να χάσουμε σε κανένα ματς στην έδρα μας φέτος, όταν υπάρχει αυτή η ενέργεια».

Για το πόσο εύκολα πήρε την απόφαση να υπογράψει: «Ήταν αρκετά εύκολη απόφαση, μίλησα με κάποιους παίκτες που ήταν στην ομάδα παλιά. Μιλήσαμε για την ατμόσφαιρα, την Αθήνα, την ομάδα. Είδα τους παίκτες, τον προπονητή, επομένως ήταν αρκετά εύκολο. Μιλήσαμε με τον κόουτς πριν υπογράψω. Ξέρω την ιστορία του, είναι νικητής, έχει κατακτήσεις δυο φορές την Euroleague. Το ότι μίλησα μαζί του, άκουσα την φωνή του και ότι μου είπε ποιος θα είναι ο ρόλος μου, το έκανε συναρπαστικό για μένα».

Για το τι μπορεί να προσφέρει ο ίδιος στην ομάδα: «Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα. Είμαι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει, να πασάρει, να παίξει άμυνα. Παίζω και στις δυο πλευρές του παρκέ, συνήθως είμαι αυτός που μπορεί να κάνει ό,τι χρειάζεται η ομάδα».

Για το ότι το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που έγιναν η δική του δεν φάνηκε τόσο… λαμπερή:
«Μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι μου και να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει. Να είμαι στο παρκέ και να κάνω ό,τι χρειάζεται. Στο τέλος της χρονιάς ο κόσμος σίγουρα θα μιλάει για μένα».

Σχετικά άρθρα