Ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις στην εκπνοή, πήρε σπουδαίο «διπλό» με 91-90 επί της Μονακό και ο Λιθουανός άσος έκανε λόγο για… ληστεία, ενώ δεν έκρυψε το πόσο χαρούμενος είναι που έτυχε να είναι αυτός που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Είναι απίστευτο αυτό που νιώθω είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που έτυχε να είμαι εγώ που θα έβαλα αυτό το σουτ για να πάρουμε το ματς».

Για το πόσες φορές έχει βάλει το τρίποντο αυτό: «Το έχω κάνει περίπου 4-5 φορές, αλλά αυτό είναι ξεχωριστό. Είναι πραγματική ευλογία να έρχεται η μπάλα στα χέρια σου και μέσα σε ένα χάος να εκτελείς, να μπαίνει το σουτ και μετά να γίνεται όλο αυτό, είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Ήταν καταπληκτικά».

Για το αν αυτή η νίκη πιστώνεται στην ποιότητα του Παναθηναϊκού: «Δεν θέλω να κάνω τέτοιες δηλώσεις. Σίγουρα έχουμε να βελτιώσουμε πολλά ακόμα ως ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Ήταν μια νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που δεν θα περάσουν πάρα πολλοί από εδώ και σίγουρα την χρειαζόμασταν. Ας μείνουμε σε αυτό και ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως δουλεύουμε».

Για το αν κλέψανε το ματς στο τέλος: «Ήταν μια μεγάλη ληστεία, μια μεγάλη κλοπή. Μπορώ να μιλάω για ώρες το τι έγινε στο παιχνίδι, γιατί ήμασταν πίσω, το πώς γυρίσαμε, είναι μια ολόκληρη ιστορία, την οποία δεν θα την αναλύσουμε τώρα. Ας μείνουμε ότι κερδίσαμε στο τελευταίο σουτ και είμαστε χαρούμενοι».

Σχετικά άρθρα