Ο Μάριους Γκριγκόνις αναφέρθηκε στην εξαιρετική του εμφάνιση εναντίον της Εφές και τόνισε ότι πλέον αισθάνεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA ο Λιθουανός άσος του Παναθηναϊκού:

Για το ματς με την Εφές: «Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι μας ξέφυγε, θεωρώ ότι είχαμε καλές στιγμές. Το προηγούμενο διάστημα μέσα στην σεζόν με τον προηγούμενο προπονητή δεν ήμασταν καλοί και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας».

Για την εμφάνισή του: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα, όταν μπαίνουν τα σουτ νιώθεις καλύτερα. Υπάρχει μια διαφορά σε σχέση με το νέο προπονητή, έχει αρχίσει να αλλάζει η διαδικασία. Με ένα καλό παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι επέστρεψε ο καλός Γκριγκόνις, ούτε να πω μεγάλα λόγια.

Θα συνεχίσω να δουλεύω και θα αφήσω πίσω το γεγονός ότι ο προηγούμενος προπονητής δεν με χρησιμοποιούσε, δεν με υπολόγιζε πολύ. Ενδεχομένως θεωρούσε ότι έχει ικανότερους παίκτες από μένα στην θέση μου κι αυτό είναι κάτι που το σέβομαι. Κάθε προπονητής έχει την άποψή του και δουλειά μας είναι να την σεβόμαστε και να προχωράμε. Νιώθω ότι με εμπιστεύονται λίγο παραπάνω».

Σχετικά άρθρα