Το ΝΒΑ πήρε την απόφαση να αναβάλλει το παιχνίδι μεταξύ Νάγκετς και Ουόριορς τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/12) λόγω των κρουσμάτων κορδονιού στην ομάδα του Ντένβερ.

Αυτό εξόργισε τον Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος εξέφρασε την διαφωνία του για την απόφαση μέσω Twitter. “Πώς γίνεται να αναβάλλεις παιχνίδια όταν υποτίθεται έχεις εφαρμόσει κανόνες για να το αποφύγεις; Δεν είναι αυτό ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για την αντίπαλη ομάδα; Οι παίκτες που απουσίαζαν από εμάς στο περασμένο παιχνίδι νομίζετε δεν έπαιξαν ρόλο στο γεγονός ότι χάσαμε; Διαλέξτε επιτέλους μία πλευρά αλλά μην αποφεύγετε να δώσετε απαντήσεις.

Συνεπώς, όταν ορίζεται νέα ημερομηνία για ένα ματς (που μάλλον θα μας στερήσει κάποιο ρεπό) θα τους αντιμετωπίσουμε πλήρεις. Αλλά κατάφεραν να πάρουν μία νίκη πριν δύο μέρες έστω και αν δεν ήταν πλήρεις; Να έχουμε μία λογική σε όλο αυτό.

Περιττό να αναφέρω, ότι όταν γίνει η αναμέτρηση πιθανότατα εμείς να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, κάτι που πάλι ευνοεί το Ντένβερ” έγραψε χαρακτηριστικά ο άσος των Ουόριορς.

Σχετικά άρθρα