Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν πώς και πώς να δουν τον Σάσα Βεζένκοφ να φορά ξανά τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που «καρδιοχτυπούν» μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι και η γνωστή παραγωγός ερωτικών ταινιών, Ίννα Ιννάκι.

Μάλιστα, η ίδια δεν μένει με σταυρωμένα χέρια, παρακολουθώντας απλώς την κατάσταση. Έτσι, αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα στον Βεζένκοβ ενόψει της επικείμενης επιστροφής του στο λιμάνι. Πιο συγκεκριμένα, η Ίννα είπε στο Gazzetta, «πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους μου μπασκετμποσλίστες. Ο Σάσα πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα, εκεί που τον αγαπάνε και τους αρέσει να τον βλέπουν να παίζει. Είναι ωραίο να τον έχουμε στην Ελλάδα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλο το ελληνικό μπάσκετ. Πιστεύω πως θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα η χρονιά με τον Βεζένκοφ εδώ, γιατί μας ανεβάζει την αδρεναλίνη κάθε φορά που παίζει, όπως ακριβώς άλλωστε κάνει τόσα χρόνια και η Sugarbabestv».

Η Ίννα, όμως, η οποία είναι ιδιαίτερα ένθερμη οπαδός του Βεζένκοφ, όπως μας αποκάλυψε, θέλει να το πάει και ένα βήμα παραπέρα. Έτσι από τη στιγμή που ο μπασκετμπολίστας θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα του χαρίσει μια εφ’ όρου ζωής δωρεάν πρόσβαση στο Sugarbabestv για να είναι, όπως λέει, «πάντα κεφάτος στους αγώνες του».

Επίσης, η ίδια δήλωσε πως από τη στιγμή που ο παίκτης γυρίσει στον Ολυμπιακό θα δώσει για ένα μήνα δωρεάν είσοδο στην ιστοσελίδα της εταιρείας της και σε όλο το team του μπασκετικού Ολυμπιακού, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μετά από αυτά, το μόνο που μένει είναι να τη δούμε και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να πανηγυρίζει με κάποιο καλάθι του Σάσα Βεζένκοφ.

Πηγή: gazzeta.gr

Σχετικά άρθρα